PBE Avtopralni sistemi d.o.o

Kozjak nad Pesnico 21 c
2201 Zgornja Kungota

Poslovna enota - pisarne: 

Zagrebška cesta 24
2000 Maribor

Tel.:+386 (0)2 460 24 30

e-mail: info@pbe-istobal.si

O nas

O nas

Kot  že ime podjetja pove, se v naši družbi že od leta 2001 ukvarjamo s trženjem, servisiranjem in projektiranjem opreme ter dobavo materialov, ki se uporabljajo za pranje in nego vozil. Tržni program sestavljajo artikli od krpe, krtač, različne avto kozmetike in visokotlačnih pralnih strojev do popolnoma avtomatiziranih avtopralnih strojev za pranje osebnih in gospodarskih vozil in samopostrežnih ročnih pralnih centrov. Prav tako nudimo vso pripadajočo infrastrukturo za pripravo vode in odvodnjavanje pralnic. Oprema, ki jo v našem podjetju tržimo je kvalitetno in skrbno izbrana. 

Zagotavljamo profesionalno servisiranje avtopralne opreme z lastnim servisom in zelo hitrim odzivnim časom krepko pod 24 ur. 

Glavni program je zastopstvo španskega proizvajalca avto pralne opreme, firme ISTOBAL, katere začetki segajo v leto 1950. Zaradi lastne inovativnosti in enostavnosti, so s svojimi izdelki, ki vključujejo vse trende modernih avto pralnih strojev, postali eden od največjih svetovnih proizvajalcev avto pralne opreme. Svoje izdelke plasirajo po več kot 80 državah sveta kjer so povsod spoštovanja in zaupanja vredna znamka.
Avtopralnice znamke Istobal imajo v uporabi vse največje naftne družbe (MOL, OMV, BP, Schell, Conoco, Texaco, Esso, Repsol, Exon, Mol....), pa tudi renomirani proizvajalci avtomobilov posegajo na njih.

Za doseganje vrhunskih pralnih in negovalih rezultatov smo za dobavitelja kemičnih sredstev izbrali nemškega proizvajalca KIEHL, ki je tudi že dolga leta poznan kot proizvajalec naravi, vozilom in opremi prijaznih kemikalij, katerih enakomerno in stalno kakovst preverjajo v svojih vrhunsko opremljenih laboratorijih. 

SME EXCELLENTistobalKiehlMosmaticR+MWeidner

Poslovni partnerji

© 2001 PBE Avtopralni sistemi

Izdelava: D.HORVAT