PBE Avtopralni sistemi d.o.o

Kozjak nad Pesnico 21 c
2201 Zgornja Kungota

Poslovna enota - pisarne: 

Zagrebška cesta 24
2000 Maribor

Tel.:+386 (0)2 460 24 30

e-mail: info@pbe-istobal.si

Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Na spletnih straneh predstavljamo splošne informacije o družbi PBE Avtopralni sistemi, d.o.o., in z njo povezanimi družbami, njenem poslovanju, storitvah in njenih proizvodih.

Prosimo vas, da natančno preberete to obvestilo, ki se nanaša na vsakogar, ki obišče to spletno stran.

Z uporabo spletne strani www.pbe-istobal.si uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in se z njimi strinja.


Pravno obvestilo spletnega mesta www.pbe-istobal.si
 
Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega mesta www.pbe-istobal.si.

Vse informacije in gradiva (pisna in slikovna) na elektronskem naslovu www.pbe-istobal.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine družbe, in z njo povezanih družb, katerih vsebine so vključene v www.pbe-istobal.si.

Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu www.pbe-istobal.si izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo.

Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletne strani www.pbe-istobal.si v komercialne namene je prepovedana.
 

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Vse informacije in gradiva (pisna in slikovna), objavljena na spletni strani www.pbe-istobal.si, se lahko reproducirana le v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih staneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja družbe PBE Avtopralni sistemi, d.o.o..

Na vsaki reprodukciji ali primerku vsebine teh spletnih strani mora biti uporabljen znak družbe, v skladu s pravili celostne grafične podobe – vse pravice pridržane.

Spletno mesto www.pbe-istobal.si vsebuje tudi informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb, vendar družba PBE Avtopralni sistemi, d.o.o., ni odgovorna za njihovo vsebino.

Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost družbe PBE Avtopralni sistemi, d.o.o., za vse primere izključena.

To pravno obvestilo lahko družba PBE Avtopralni sistemi, d.o.o., kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na spletni strani www.pbe-istobal.si.

Z uporabo teh strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in se z njimi strinjate, prav tako, da ste seznanjeni in da se strinjate s našo politiko piškotkov.

Uporaba spletne strani www.pbe-istobal.si v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja spletno stran www.pbe-istobal.si na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.
 

Omejitev odgovornosti
 
Vse informacije in gradiva na www.pbe-istobal.si so informativne narave. Družba PBE Avtopralni sistemi, d.o.o., se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov na spletnem mestu www.pbe-istobal.si, vendar za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Uporabniki uporabljajo objavljene vsebine na lastno odgovornost. Niti družba PBE Avtopralni sistemi, d.o.o., niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani www.pbe-istobal.si ali še sodeluje pri nadgradnjah, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali ne možnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Družba PBE Avtopralni sistemi d.o.o. tudi ne more biti odgovorna za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletne strani www.helios.si, zaradi uporabnikovega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Družba PBE Avtopralni sistemi, d.o.o., ni odgovorna za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.pbe-istobal.si.

Družba PBE Avtopralni sistemi, d.o.o., si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani www.pbe-istobal.si kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.
 

Varstvo osebnih podatkov
 
Ko brskate po spletni strani www.pbe-istobal.si, ste anonimni. Osebnih podatkov ne zbiramo. Pri nekaterih razdelkih naših spletnih strani se lahko zgodi, da nam boste – zaradi korespondence, registracije na straneh, nakupa ali sodelovanja v spletnih raziskavah prostovoljno zaupali svoje osebne podatke, kot so ime, elektronski naslov.

Družba PBE Avtopralni sistemi, d.o.o., jamči, da bo osebne podatke varovala kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje.

SME EXCELLENTistobalKiehlMosmaticR+MWeidner

Poslovni partnerji

© 2001 PBE Avtopralni sistemi

Izdelava: D.HORVAT