PBE Avtopralni sistemi d.o.o

Kozjak nad Pesnico 21 c
2201 Zgornja Kungota

Poslovna enota - pisarne: 

Zagrebška cesta 24
2000 Maribor

Tel.:+386 (0)2 460 24 30

e-mail: info@pbe-istobal.si

Samopostrežne ročne avtopralnice

Samopostrežne ročne avtopralnice

Samopostrežne ročne avtopralnice so avto pralni trend, ki se v zadnjih časih zelo uveljavlja tudi pri nas. Tehnološka oprema, ki jo vgrajujemo v takšne avto pralnice namreč omogoča tako uporabniku kot tudi investitorju komfortno uporabo. Zaradi naše kvalitete in načina izvedbe stranke zelo rade posegajo po storitvah, ki jih naša oprema nudi.

Strojni sklop zajema tehnološki del, ki je v odvisnosti od potreb investitorja vgrajen v omarice, kontejner ali zgradbo investitorja. Po potrebi investitorja, je dobavljiva tudi kompletna montažna nadstrešnica, katere kovinski deli so v celoti vroče cinkani, izvedeni iz aluminija oziroma nerjaveče pločevine, kar preprečuje morebitno rjavenje.

Uporabniki avto pralnice lahko s vstavljanjem različnih žetonov zaganjajo različne pralne programe za visokotlačno pranje s toplo vodo in prahom, pranjem z dišečim šamponom in uporabo krtače ter spiranjem z voskom ali brez njega.

Uporaba visoko kvalitetne osmozne (»destilirane«) vode za končno spiranje pa zagotavlja, da oprano vozilo po pranju ni potrebno brisati, saj na laku ni zaostalih lis mineralov v vodi.

Prednost samopostrežnih ročnih pralnic je predvsem v tem, da ni potrebe po stalnem osebju za posluževanje pralnice in je lahko odprta 24 ur dnevno, možno je oprati vse vrste vozil in predmetov tako, da se s tem širi spekter uporabnikov takšnega objekta.


Užitek v čiščenju vašega vozila se imenuje ISTOBAL

SME EXCELLENTistobalKiehlMosmaticR+MWeidner

Poslovni partnerji

© 2001 PBE Avtopralni sistemi

Izdelava: D.HORVAT