PBE Avtopralni sistemi d.o.o

Kozjak nad Pesnico 21 c
2201 Zgornja Kungota

Poslovna enota - pisarne: 

Zagrebška cesta 24
2000 Maribor

Tel.:+386 (0)2 460 24 30

e-mail: info@pbe-istobal.si

Zircon KAW213

Zircon KAW213

Konzervira in neguje lakirano površino, površine obdelane z gumo in umetnimi masami. Daje zelo lep sijaj na lakiranih površinah in površinah obdelanih z umetnimi masami.

Nudi obstojno zaščito pred vremenskimi in drugimi naravnimi vplivi kot npr.: UV – žarki. Daje impregnacijsko zaščito, ki skrbi za odbijanje vode  in umazanije. Uporaben tudi kot peneči vosek. Optični peneči tepih se razgradi brez splakovanja.

Primeren za čiščenje kabrio vozil. Zelo lepo se suši brez dodatne pomoči sušenja. Nizki stroški na vozilo, saj se uporablja kot koncentrat. Brez vsebnosti mineralnih olj in ogljikovodika.

Uporaba pri avtopralnicah s sušilcem: Sredstvo uporabite nerazredčeno preko dozirne črpalke z nizko kapaciteto (max. 6 l/uro) ali razredčeno z vodo 1:5 preko močnejše črpalke. V primeru vročega voskanja naj temperatura ne presega 60oC.

Uporaba v samopostrežni (SB) pralni napravi: Pri tovrstnih napravah mora biti zbiranje in odtekanje vode počasno in v celoti. Zato je pomembno, da je končno redčenje zelo visoko (npr. 1:2000, 1:3000). Mogoča je tudi uporaba koncentrata preko dozirne črpalke, vendar z predrečenjem.

Poraba: Cca. 10-15 ml na vozilih v avtopralnicah s sušilcem.


Sestava: Kationski tenzidi, posrednik topenja, negovalne sestavine, voski, parfum in barvila.
pH-vrednost koncentrata: cca. 5
Upoštevajte navodila uporabe in EU-varnostni list.
Čistilo je primerno samo za strokovno uporabo po
ES direktivi 1999/44/Es art. 1
Vsebina: 25 kg

Varnostni list kemikalije:

 213Zircon_SLO-sl.pdf


SME EXCELLENTistobalKiehlMosmaticR+MWeidner

Poslovni partnerji

© 2001 PBE Avtopralni sistemi

Izdelava: D.HORVAT